Tent Trailer Center Logo

(0)

Eerst
een keer
ervaren


Take-Off of KIP shelter huren?

Wil je het kampeergevoel eens ervaren met een TakeOff of een Kip Shelter?
Huur dan één van deze wagens bij Tent Trailer Center dé Vouwwagenspecialist in Boxtel. Ideaal om bijvoorbeeld het kampeerplezier met een Take-Off of een Shelter eerst voor te proeven voordat je er een definitief aanschaft. Lijkt je dat een goed idee? Meld je dan snel aan voor het komend huurseizoen!  Een weekend op stap bijvoorbeeld met de Take-Off kan al voor € 300,-. De X10T tent-luifel van Karsten wordt dan meegeleverd

Al onze Take-Off’s en Kip Shelters die beschikbaar zijn voor de verhuur zijn standaard voorzien van een keuken, gasfles, reservewiel, neuswiel, disselslot en verzekering. In de verhuurprogramma’s staan de accessoires vermeld die optioneel gehuurd kunnen worden. Bij het ophalen krijg je een uitgebreide demonstratie van de gehuurde Take-Off of Kip Shelter.


Ik wil graag een Take-Off of een Shelter huren

Wil je ook het avontuurlijke van een Take-Off of Kip Shelter ervaren, en huren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Onze vestigingen
Utrecht

Utrecht

Tent Trailer Center | conceptstore

Adres:
De Heldinnenlaan 211b
3543 MB Utrecht
route

Duidelijk herkenbaar vanaf de snelweg A2 met een LED scherm van 15 x 3 meter. Met trots ontvangen we je in onze splinternieuwe Tent Trailer Center conceptstore. Alle modellen van Holtkamper en EasyCaravanning staan in de showroom. De innovatieve Holtkamper tenttrailers en de TakeOff, een slimme cross-over van EasyCaravanning. Topmerken van Nederlandse bodem, gemaakt in Emmen.


Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30u
Zaterdag 9.00 - 17.00u

Emmen

Emmen

Tent Trailer Center | basecamp

Adres:
Paganelstraat 12
7821 AA Emmen
route

In Emmen, waar op steenworp afstand ook de productie van Holtkamper en Easy Caravanning plaatsvindt, is het derde Tent Trailer Center ‘Basecamp’ gevestigd. Met een nieuwe showroom en servicecenter. Ook hier is het complete aanbod van de eigen Campfire Group merken te zien, inclusief een aantal Holtkamper Premium Select Occasions. Je bent van harte welkom op deze mooie locatie.


Openingstijden

Uitsluitend op afspraak geopend
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30u

Boxtel

Boxtel

Tent Trailer Center | dé vouwwagenspecialist

Adres:
Mijlstraat 24-25
5281 LL Boxtel
route

Dé Vouwwagenspecialist, al sinds 1982 gevestigd in Boxtel, heet voortaan Tent Trailer Center. Met het deskundige advies en de optimale service die onze klanten gewend zijn. En natuurlijk met zeer ruime keuze uit nieuwe en gebruikte vouwwagens en hefdakcaravans van gerenommeerde merken. De gezellige Brabantse vestiging van maar liefst 5000 m2 waar de koffie altijd klaar staat.


Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00u
Zaterdag 9.00 - 16.00u