Tent Trailer Center Logo

(0)

Direct
een goed
bod

Vouwwagen verkopen

Je vouwwagen of je (hefdak)caravan inruilen of verkopen? Dan ben je bij Tent Trailer Center op het juiste adres.

 

Inruilen
Bij inruil op een nieuwe vouwwagen of caravan krijg je voor jouw huidige wagen een uitstekende inruilprijs. We ontmoeten jou en je vouwwagen of caravan graag in onze showroom waar we de vouwwagen of caravan kunnen bekijken zodat we een goed bod kunnen doen.

 

Verkoopbemiddeling
Als je een vouwwagen of caravan hebt die na het bouwjaar 2011 is geproduceerd, dan kunnen wij deze in één van onze showrooms plaatsen. Wij bepalen samen met jou de verkoopprijs en spreken een gegarandeerde inkoopprijs af. Na de verkoop van je vouwwagen of caravan maken wij dan direct het afgesproken bedrag aan je over. We hebben speciaal voor gebruikte vouwwagens of caravans een afzonderlijke showroom ingericht. Tent Trailer Center is één van de grootste van de Benelux, dus de kans dat jij je vouwwagen/caravan snel verkoopt is groot.

 

Inkoop
Als je niet wilt bemiddelen, maar snel van je vouwwagen of caravan af wil, dan hebben wij ook mogelijkheden om de wagen direct van je te kopen. Wij kopen vouwwagens vanaf bouwjaar 2011.

Het draait bij Tent Trailer Center om kwaliteit, kennis en vaardigheden. Onze persoonlijke benadering en vakkundigheid zullen je een vertrouwd gevoel geven. Je bent van harte welkom in één van onze showrooms, de koffie staat altijd klaar.

Kom langs op één van onze locaties. Je kunt ook onderstaand formulier invullen en direct naar ons verzenden.


Ik wil graag mijn vouwwagen verkopen

Vul het onderstaande formulier in en ontdek vrijblijvend wat de waarde van je vouwwagen of caravan is. Wij helpen je graag met advies op maat, ook met onze inkoopservice.


Onze vestigingen
Utrecht

Utrecht

Tent Trailer Center | conceptstore

Adres:
De Heldinnenlaan 211b
3543 MB Utrecht
route

Duidelijk herkenbaar vanaf de snelweg A2 met een LED scherm van 15 x 3 meter. Met trots ontvangen we je in onze splinternieuwe Tent Trailer Center conceptstore. Alle modellen van Holtkamper en EasyCaravanning staan in de showroom. De innovatieve Holtkamper tenttrailers en de TakeOff, een slimme cross-over van EasyCaravanning. Topmerken van Nederlandse bodem, gemaakt in Emmen.


Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30u
Zaterdag 9.00 - 17.00u

Emmen

Emmen

Tent Trailer Center | basecamp

Adres:
Paganelstraat 12
7821 AA Emmen
route

In Emmen, waar op steenworp afstand ook de productie van Holtkamper en Easy Caravanning plaatsvindt, is het derde Tent Trailer Center ‘Basecamp’ gevestigd. Met een nieuwe showroom en servicecenter. Ook hier is het complete aanbod van de eigen Campfire Group merken te zien, inclusief een aantal Holtkamper Premium Select Occasions. Je bent van harte welkom op deze mooie locatie.


Openingstijden

Uitsluitend op afspraak geopend
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30u

Boxtel

Boxtel

Tent Trailer Center | dé vouwwagenspecialist

Adres:
Mijlstraat 24-25
5281 LL Boxtel
route

Dé Vouwwagenspecialist, al sinds 1982 gevestigd in Boxtel, heet voortaan Tent Trailer Center. Met het deskundige advies en de optimale service die onze klanten gewend zijn. En natuurlijk met zeer ruime keuze uit nieuwe en gebruikte vouwwagens en hefdakcaravans van gerenommeerde merken. De gezellige Brabantse vestiging van maar liefst 5000 m2 waar de koffie altijd klaar staat.


Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00u
Zaterdag 9.00 - 16.00u