Tent Trailer Center Logo

(0)

Easy Caravanning TakeOff 2021: productwijzigingen en prijzen

Na het verkoopsucces van de First Edition serie eerder dit jaar, zijn we ons aan het opmaken voor de vervaardiging van de 2021 modellen. De assemblagelijn in de fabriek in Emmen wordt opgeschaald met het oog op verdere expansie in Europa. Daarnaast staan er voor 2021 een aantal productwijzigingen op stapel. Hier de belangrijkste wijzigingen op een rijtje:

 

  • Inspelend op de onomkeerbare trend van elektrificatie wordt de TakeOff voortaan standaard volledig elektrisch Koken gaat hierbij in de 2021 uitvoeringen van de Sport en Xcite met een fraaie ‘2-zone’ inductiekookplaat met regelbare temperatuur- en vermogensniveaus. In het voorjaar en najaar maak je het in de TakeOff in een handomdraai behaaglijk met de optionele hoogwaardige en zeer geluidsarme keramische verwarming van de Zwitserse fabrikant Ecomat. Net zoals het kooktoestel kan deze handzame draagbare kachel op verschillende vermogens worden ingesteld. Inmiddels wordt er bij Easy Caravanning ook hard gewerkt aan een geïntegreerd lichtgewicht solar-systeem met laadregelaar en boordaccu. Dit systeem, dat ‘autark’ kamperen (autonoom) mogelijk maakt, zal naar verwachting in de tweede helft van 2021 als optie af-fabriek leverbaar zijn. Wie tóch op gas wil koken (en naar wens eventueel een absorptiekoelbox ook op gas wil kunnen gebruiken) heeft de optie om een gasinstallatie te laten monteren.
  • Door toepassing van bovengenoemde inductiekookplaat is de uitneembare keuken van de 2021 modellen compacter en lichter Gewicht en het zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de beschikbare ruimte spelen continu een heel belangrijke rol bij de productontwikkeling. De TakeOff 2021 is daarom nu o.a. voorzien van een opvouwbare lichtgewicht spoelbak, en een opvouwbare jerrycan welke beide binnen en buiten gebruikt kunnen worden. Ook de handige draadloze keukenkraan neem je gemakkelijk mee naar buiten en kan zelfs dienst doen als buitendouche, flexibiliteit tent top.
  • Met de aan weerszijden omhoog scharnierende meubeltoppen kan naar wens extra afzetruimte gecreëerd worden. Door deze slimme constructie ontstaat er links automatisch een spatscherm wanneer er binnen gekookt wordt en kan de koelbox, die zich rechts in de kast bevindt, heel gemakkelijk uitgenomen worden voor buitengebruik.