Tent Trailer Center Logo

(0)

De TakeOff is genomineerd voor European Innovation Award 2021!

Allereerst wensen wij van Tent Trailer Center u een gezond en avontuurlijk nieuw jaar. Ook dit jaar staan we voor u klaar om u te helpen met de aankoop of onderhoud van uw vouwwagen of smart caravan. Met onze drie locaties door heel Nederland en met deze webshop zijn we altijd dichtbij.

 

En we beginnen dit jaar erg goed! Wij kunnen namelijk met trots vermelden dat we met ons nieuwe kampeerconcept Easy Caravanning TakeOff genomineerd zijn voor de European Innovation Award voor de caravan-industrie. Het model TakeOff van Easy Caravanning, onderdeel van Tent Trailer Center, is genomineerd voor maar liefst drie onderdelen:

 

  • Bloggers favourite
  • Overall concept touring caravans
  • Innovative Start-up

‘Het is geweldig dat we met de TakeOff in bovengenoemde categorieën tussen gevestigde merken als o.a. Tabbert, Alko en Weinsberg staan. We zien deze nominatie als een extra stimulans om ons Europese distributienetwerk dit jaar verder uit te breiden en in de toekomst met nieuwe productinnovaties te komen’, aldus Maarten de Roos, mede-eigenaar en oprichter van Easy Caravanning.

 

Uiteraard houden we je op de hoogte van de uitslag van deze verkiezing die wordt voorgezeten door Europese experts uit de gehele kampeerbranche.