Tent Trailer Center Logo

(0)

Altijd veilig onderweg


Service & onderhoud bij de specialist

Je kunt het onderhoud van je vouwwagen vergelijken met een periodiek bezoek aan de tandarts. Bij regelmatige controles kom je nooit voor verrassingen te staan. Zo blijft je tenttrailer altijd in topconditie, klaar om er weer op uit te trekken voor een zorgeloze vakantie. Mocht je onverhoopt toch een keer schade oplopen aan je dierbare kampeermiddel, dan ben je bij Tent Trailer Center aan het goede adres. In het servicecenter ontzorgen wij het hele proces, van taxatie tot en met reparatie. Zodat jij alleen maar hoeft na te denken over je volgende vakantiebestemming.

 


renders_fotografie_vouwwagenspecialist-4rgb
Vakkundige reparaties

Niet alleen voor de aanschaf van een tenttrailer ben je bij ons aan het juiste adres. Dat geldt ook voor  service, onderhoud en reparatie. Tent Trailer Center heeft een hypermodern servicecenter; uiteraard BOVAG gecertificeerd. Bovendien beschikken we over een eigen zeilmakerij.

 

Onderstaande service kunnen wij u bieden:

– Het verzorgen van technische onderhouds- en controlebeurten en reparaties;

– BOVAG onderstelbeurten voor caravans;

– BOVAG onderhoudsbeurten voor caravans;

– Het balanceren van de wielen van je wagen;

– Het repareren en aanpassen van tenten.


onderhoud-is-veiligheidrgb
Onderhoud is veiligheid

Regelmatig onderhoud is niet alleen belangrijk om je tenttrailer in topconditie te houden, het is ook van vitaal belang om altijd veilig op pad te gaan. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor medeweggebruikers en andere kampeerders. Denk bijvoorbeeld aan het regelmatig controleren van het gassysteem op dichtheid en juiste werking. Zo voorkom je gevaarlijke gaslekkages en rookgassen als gevolg van een onvolledige verbranding. Ook het onderstel dient in optimale conditie te zijn: een goed onderhouden chassis, as en vering, banden en demping zorgen te allen tijde voor een veilig weggedrag. Daarnaast is regelmatig checken van de elektrische installatie belangrijk voor een zorgeloos gebruik en zichtbaarheid onderweg.

Stalling op maat

Vertrouw je tenttrailer in de wintermaanden toe aan Tent Trailer Center ‘de Vouwwagenspecialist’ in Boxtel. Wij stallen je wagen veilig en droog. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt. Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt.

Zo is je tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie!

photo-2018-12-14-21-24-51-2

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.