Tent Trailer Center Logo

(0)

Altijd veilig
op weg

Je tenttrailer in topconditie

Om je tenttrailer altijd in optimale conditie te houden luidt het BOVAG advies om je wagen om het jaar een onderhoudsbeurt te laten geven. Let op, sommige verzekeraars verplichten je hier zelfs toe. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen zoals banden, remmen, gasleidingen en verlichting gecheckt.

 

In onze vestiging in Boxtel voeren we onderhoud voor elk merk vouwwagen of tenttrailer en de Kip Shelter smart caravan. In onze vestigingen in Emmen en Utrecht zijn we gespecialiseerd in de merken Holtkamper en Easy Caravanning. Via onderstaand formulier kun je een afspraak maken voor het onderhoud. Wij nemen daarna contact met je op. Natuurlijk kun je ook langskomen bij één van onze vestigingen. Let dan wel op dat je naar de juiste vestiging komt: Boxtel: alle merken, Utrecht en Emmen: Holtkamper en Easy Caravanning (vestiging Emmen uitsluitend op afspraak 0591-668966).


Plan online een onderhoudsbeurt

Je kunt een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt via het onderstaande formulier of door te bellen met ons servicecenter (Boxtel 0411-683601, Emmen/Utrecht 0591-668966).  Ook een ‘klaar terwijl je wacht’ onderhoudsbeurt behoort tot de mogelijkheden.