Tent Trailer Center Logo

(0)

Stalling op maat

Vertrouw je tenttrailer in de wintermaanden toe aan Tent Trailer Center de Vouwwagenspecialist. Wij stallen je wagen veilig en droog. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt.


Plus pakket

Veilige opslag

Controle banden/verlichting

Servicebeurt

Controle doek en stokken

Tenttrailer wassen


Excellent pakket

Veilige opslag

Controle banden/verlichting

Servicebeurt

Controle doek en stokken

Tenttrailer wassen


Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt. Zo is jouw tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie! Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier.

 


Ik wil graag mijn vouwwagen stallen

Wil je graag jouw vouwwagen of tenttrailer veilig stallen bij ons? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onderaan het formulier kun je aangeven welk pakket het beste bij jouw wensen past. Je hebt de keuze uit het Plus pakket en het Excellent pakket. Mocht je nog twijfelen over het juiste pakket, dan adviseren wij jou hier graag over.


Pakket (Excellent pakket)

Plus pakket

Excellent pakket

Graag eerst advies


Onze vestigingen
Utrecht

Utrecht

Tent Trailer Center | conceptstore

Adres:
De Heldinnenlaan 211b
3543 MB Utrecht
route

Duidelijk herkenbaar vanaf de snelweg A2 met een LED scherm van 15 x 3 meter. Met trots ontvangen we je in onze splinternieuwe Tent Trailer Center conceptstore. Alle modellen van Holtkamper en EasyCaravanning staan in de showroom. De innovatieve Holtkamper tenttrailers en de TakeOff, een slimme cross-over van EasyCaravanning. Topmerken van Nederlandse bodem, gemaakt in Emmen.


Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30u
Zaterdag 9.00 - 17.00u

Emmen

Emmen

Tent Trailer Center | basecamp

Adres:
Paganelstraat 12
7821 AA Emmen
route

In Emmen, waar op steenworp afstand ook de productie van Holtkamper en Easy Caravanning plaatsvindt, is het derde Tent Trailer Center ‘Basecamp’ gevestigd. Met een nieuwe showroom en servicecenter. Ook hier is het complete aanbod van de eigen Campfire Group merken te zien, inclusief een aantal Holtkamper Premium Select Occasions. Je bent van harte welkom op deze mooie locatie.


Openingstijden

Uitsluitend op afspraak geopend
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30u

Boxtel

Boxtel

Tent Trailer Center | dé vouwwagenspecialist

Adres:
Mijlstraat 24-25
5281 LL Boxtel
route

Dé Vouwwagenspecialist, al sinds 1982 gevestigd in Boxtel, heet voortaan Tent Trailer Center. Met het deskundige advies en de optimale service die onze klanten gewend zijn. En natuurlijk met zeer ruime keuze uit nieuwe en gebruikte vouwwagens en hefdakcaravans van gerenommeerde merken. De gezellige Brabantse vestiging van maar liefst 5000 m2 waar de koffie altijd klaar staat.


Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00u
Zaterdag 9.00 - 16.00u

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.