Tent Trailer Center Logo

(0)

Camp-let Passion

In een Camp-let Passion kun je je lekker laten verwennen door alles waarvan je droomt voor een comfortabel verblijf in de natuur. Luister naar de geluiden, ruik de boslucht... En dat allemaal terwijl je heerlijk op je comfortabele koudschuimmatras ligt, b...
Lees meer

€ 11.099,00 excl. accessoires

Vestiging Boxtel


Omschrijving

In een Camp-let Passion kun je je lekker laten verwennen door alles waarvan je droomt voor een comfortabel verblijf in de natuur. Luister naar de geluiden, ruik de boslucht... En dat allemaal terwijl je heerlijk op je comfortabele koudschuimmatras ligt, boven het vocht en de kou uit de grond en in de donkere slaapcabine waar een lekker briesje door de ventilatieopeningen komt. De Camp-let Passion heeft standaard geïntegreerde verduisteringsgordijnen in de voortent. Dat zorgt overdag voor een koel binnenklimaat en 's nachts wordt je nachtrust niet verstoord door maneschijn, lampen of de vroege ochtendzon.

De Camp-let Passion is de perfecte vouwwagen voor een gezin van 4 personen. Standaard krijg je wel 18 m2 vakantiehuis met een heleboel uitbreidingsmogelijkheden. Als je meer slaapplaatsen wilt, kun je dit model uitbreiden tot wel 8 slaapplaatsen met een uitbouw aan beide kanten.

De Passion kan uitgebreid worden met een fraaie boogluifel met 2 zijwanden. Deze luifel biedt schaduw en extra ruimte bij minder mooi weer. De voorzijde kan zelfs afgesloten worden met een optionele voorwand zodat je binnenruimte vergroot wordt met nog eens 18m2.

Als je tijdens het kamperen graag zelf wilt koken, heb je met de Camp-let Passion de mogelijkheid om buiten je eigen droomkeuken te maken. Je kunt zelf kiezen of je een keukenluifel voor extra beschutting en/of koken wil gebruiken.

Technische specificaties

Naam: Camp-let Passion
Merk: camp-let
Type: passion
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2023
Modeljaar: 2023
Opbouwhoogte: 0 cm
Sta-hoogte: 0 cm
Totale lengte: 324 cm
Breedte: 156 cm
Totale hoogte: 100 cm
Gewicht: 325 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 500 kg
Laadvermogen: 175 kg
Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 2
2-persoonsbed: 200 x 140 cm
2-persoonsbed: 200 x 140 cm

Exterieur/Interieur: Bagagebuidel
Opbergschort voorzijde
Vaste deksel
Voortent
Voorwand
Techniek en veiligheid: Hulpveer
Jaeger stekker
Licht metalen velgen
Schokdempers
Slaapcomfort: Loungebank
Muskietengaas in slaapcabine

Populaire accessoires
Placeholder

Froli STAR

Froli STAR doos 60 stuks.

€ 144,00

Placeholder

Koppelingsslot Steady

Koppelingsslot Steady KS26 met SCM keurmerk.

€ 119,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison Pendant Single Pack.

€ 45,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison String Light 3 Pack.

€ 89,00

Stalling op maat voor je tenttrailer

Vertrouw je tenttrailer toe aan Tent Trailer Center Boxtel – ‘de Vouwwagenspecialist’. Wij stallen je wagen veilig en droog op onze eigen vestiging. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt. Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt. Zo is je tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie!


Financing Tent Trailer Dreams logo

Financieren

Wij zijn van mening dat een nieuwe tenttrailer (en fijne vakanties) voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom werken wij samen met Finanplaza BV. Finanplaza BV is een kredietbemiddelaar met wie we al jarenlang goede ervaringen hebben. Samen hebben een uniek Tent Trailer Dreams plan ontwikkeld, waarmee je een aankoop gedeeltelijk of volledig op een verantwoorde wijze kunt financieren. Gedurende de looptijd betaal je maandelijks een vast bedrag, tegen een scherp rentetarief. Welke tenttrailer je ook kiest, het betaalplan van Tent Trailer Dreams sluit altijd aan op je persoonlijke financiële behoefte. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden door onze adviseurs of bezoek de website van Finanplaza voor meer informatie.`


Collectieve verzekering via Tent Trailer Center

Je tenttrailer is jouw ‘thuis’ tijdens de vakantie. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een goede tenttrailer- of caravanverzekering beschermt deze vrijheid. Tent Trailer Center kiest voor een samenwerking met OHRA als het om verzekeren gaat. Met de OHRA Caravanverzekering – ook voor tenttrailers – regel je alles snel en eenvoudig, ook bij schade. Door onze intensieve samenwerking met OHRA kunnen wij je liefst 15% korting aanbieden op je tenttrailerverzekering. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden.

Verzeker jij je vouwwagen dan kies je voor:

  •  Hulpdienst dag en nacht bereikbaar
  •  Kosten voor vervangend kampeermiddel of noodreparatie inbegrepen
  •  Gratis vervoer van je vouwwagen bij schade
  •  Nieuwwaarderegeling
  •  Fietsdrager standaard meeverzekerd
  •  Ruime dekking voor schade in de winterstalling

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.