Tent Trailer Center Logo

(0)

Combi Camp Flexi Comfort Lounge

Kamperen met kinderen was nog nooit zo makkelijk. Deze tent kunt u snel en eenvoudig opzetten. Tegelijkertijd biedt hij plaats aan 6 personen en alle bagage. Deze vouwwagens, zijn gemaakt voor gezinnen die veel slaapplaatsen zoeken en vooral ook veel mee ...
Lees meer

€ 9.920,00 excl. accessoires

Vestiging Boxtel


Omschrijving

Kamperen met kinderen was nog nooit zo makkelijk. Deze tent kunt u snel en eenvoudig opzetten. Tegelijkertijd biedt hij plaats aan 6 personen en alle bagage. Deze vouwwagens, zijn gemaakt voor gezinnen die veel slaapplaatsen zoeken en vooral ook veel mee willen nemen. 

De FLEXI Comfort XL wordt standaard geleverd met laden en lossen systeem. Zo kunt u de tent-unit omhoog zetten en voor de deur in- of uitpakken, zonder dat de tent open hoeft. In deze uitvoering zit maar liefst 1500 liter opbergruimte!

De loungebank
De FLEXI Comfort met loungebank verschaft de nodige gezelligheid in de tent. Het bed boven de wagenbak verandert met gemak in een comfortabele bank. Zo benut u de ruimte in de tent optimaal.

Naar gelang men wenst kan de vouwwagen uitgebreid worden met diverse accessoires, zoals een inritsbaar kuipzeil, de varioluifel of een boogluifel. Kies je voor de boog, dan kun je aan de voorzijde of een horgaas wand, of een gesloten voorwand aanschaffen. Zo krijg je nog meer leefruimte in deze multifunctionele vouwwagen.

Is uw bed niet groot genoeg? Bij de FLEXI kunnen lange mensen kiezen voor een bedverlenger. Hierdoor wordt de lengte van het bed vergroot naar 240 cm.

Bij de FLEXI Comfort xl krijg je altijd een complete keuken. Deze is ook onderweg toegankelijk.

De tent is comfortabel vanwege het materiaalgebruik en de ventilatiemogelijkheden. Ook als het regent heb je rondom uitzicht, zelfs vanuit je bed.

Wat u er altijd bij krijgt:
-Automatische voortent
-Windschermen
-Ramen in het slaapgedeelte
-Twee lattenbodem bedden
-4-6 persoons
-Bagagebuidel annex kindertent
-Mobiele achterkeuken
-Laden/lossen systeem
-Oplooprem
-Reservewiel en beugel
-Schokdempers
-12 volt aansluiting
-Uitdraaisteunen voorzijde
-Autowielen
-1000-1500 liter bagageruimte

Technische specificaties

Naam: Combi Camp Flexi Comfort Lounge
Merk: combi camp
Type: flexi comfort
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2022
Modeljaar: 2022
Opbouwhoogte: 0 cm
Sta-hoogte: 0 cm
Totale lengte: 398 cm
Breedte: 150 cm
Totale hoogte: 110 cm
Gewicht: 430 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 750 kg
Laadvermogen: 320 kg
Slaapplaatsen: 6
Aantal bedden: 2
2-persoonsbed: 200 x 140 cm
2-persoonsbed: 200 x 140 cm

Techniek en veiligheid: 12 volt aansluiting
Hulpveer
Jaeger stekker
Oplooprem
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Exterieur/Interieur: Bagagebuidel
Neuswiel
Voortent
Windhoek
Keuken: Binnen/buiten keuken
Gascomfoor
Lade blok
Windscherm kookplaat
Slaapcomfort: Lattenbodem
Muskietengaas in slaapcabine

Populaire accessoires
Placeholder

Froli STAR

Froli STAR doos 60 stuks.

€ 144,00

Placeholder

Koppelingsslot Steady

Koppelingsslot Steady KS26 met SCM keurmerk.

€ 119,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison Pendant Single Pack.

€ 45,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison String Light 3 Pack.

€ 89,00

Stalling op maat voor je tenttrailer

Vertrouw je tenttrailer toe aan Tent Trailer Center Boxtel – ‘de Vouwwagenspecialist’. Wij stallen je wagen veilig en droog op onze eigen vestiging. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt. Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt. Zo is je tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie!


Financing Tent Trailer Dreams logo

Financieren

Wij zijn van mening dat een nieuwe tenttrailer (en fijne vakanties) voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom werken wij samen met Finanplaza BV. Finanplaza BV is een kredietbemiddelaar met wie we al jarenlang goede ervaringen hebben. Samen hebben een uniek Tent Trailer Dreams plan ontwikkeld, waarmee je een aankoop gedeeltelijk of volledig op een verantwoorde wijze kunt financieren. Gedurende de looptijd betaal je maandelijks een vast bedrag, tegen een scherp rentetarief. Welke tenttrailer je ook kiest, het betaalplan van Tent Trailer Dreams sluit altijd aan op je persoonlijke financiële behoefte. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden door onze adviseurs of bezoek de website van Finanplaza voor meer informatie.`


Collectieve verzekering via Tent Trailer Center

Je tenttrailer is jouw ‘thuis’ tijdens de vakantie. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een goede tenttrailer- of caravanverzekering beschermt deze vrijheid. Tent Trailer Center kiest voor een samenwerking met OHRA als het om verzekeren gaat. Met de OHRA Caravanverzekering – ook voor tenttrailers – regel je alles snel en eenvoudig, ook bij schade. Door onze intensieve samenwerking met OHRA kunnen wij je liefst 15% korting aanbieden op je tenttrailerverzekering. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden.

Verzeker jij je vouwwagen dan kies je voor:

  •  Hulpdienst dag en nacht bereikbaar
  •  Kosten voor vervangend kampeermiddel of noodreparatie inbegrepen
  •  Gratis vervoer van je vouwwagen bij schade
  •  Nieuwwaarderegeling
  •  Fietsdrager standaard meeverzekerd
  •  Ruime dekking voor schade in de winterstalling

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.