Tent Trailer Center Logo

(0)

Kip Shelter Plus / Safari / Polar Blue

Nu uit voorraad leverbaar Kip Shelter Plus Safari en Polar blue. De Shelter plus wordt standaard geleverd inclusief: Hout design interieur, openslaande ramen met verduistering en hor, 230v elektrisch circuit,oplooprem, opklapbare bank, hefdak met 1.98 cm ...
Lees meer

€ 23.850,00 excl. accessoires

Vestiging Boxtel


Omschrijving

Nu uit voorraad leverbaar Kip Shelter Plus Safari en Polar blue. De Shelter plus wordt standaard geleverd inclusief: Hout design interieur, openslaande ramen met verduistering en hor, 230v elektrisch circuit,oplooprem, opklapbare bank, hefdak met 1.98 cm stahoogtre, dakrailing, binnen/buitenkeuken, 60 liter koelkast, gas- en  waterleiding, vloerverwarming, zwarte tentlijsten, zwarte disselafdekking,kastverdeler.

Op bijgevoegde foto's zijn accessoires afgebeeld die niet tot de standaard uitrusting behoren.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Tent kamperen in een caravan? Ja, het kan met de compacte Kip Shelter.


Hoe flexibel wil je zijn
Deze Shelter met zijn eigen gewicht van slechts 625 kg kan door een kleine auto getrokken worden. Zijspiegels zijn zelfs niet nodig.
Na aankomst sta je binnen een paar minuten, geen gesjouw met een zware tent, maar een kant en klaar opgemaakt bed, een gekoelde koelkast en alle bagage opgeruimd in een van de vele kastjes en opberg ruimtes.

Flexibel kookgemak
Met de slimme binnen / buiten keuken heb je in een handomdraai de keuken buiten aan de Shelter gekoppeld. Geen kookluchtjes binnen. Gezellig samen koken onder de luifel.

1 2 3 van zitje naar bed
Wordt het wat frisser dan is het bed gedeeltelijk om te bouwen naar een kleine zithoek met een handige opzet tafel. Wil je naar bed dan laat je de opzettafel zakken en schuift de zitkussen op zijn plaats en het bed van 200x170 cm is klaar.

2 elektrische fietsen mee. Geen probleem met de Shelter
Voor op de Shelter past een fietsenrek wat geschikt is voor 2 elektrische fietsen. Voor een overnachting kun je op het rek laten staan. Indien je besluit om te gaan fietsen zijn ze er eenvoudig af te halen. Het rek is kantelbaar zodat je gemakkelijk in de disselbak kunt om de gasfles of ander zaken te bereiken.

Luifel of voortent
Houd u van afwisseling en trek je graag door Europa dan is de De Waard luifel een handige reisgenoot. De luifel staat in een paar minuten en kan op diverse manieren opgezet worden.
of het nu waait, regent, of zonnig is de De Waard luifel biedt tegen elke omstandigheid bescherming.
Blijf je langer op een plek dan is de De Waard Bosuil voortent een goede optie, eenvoudig
opzetbaar, modern door zijn ronde vorm, voorzien van horgaas deuren en een kuipgrondzeil.

Voor iedereen een unieke Shelter
Je rust de Shelter uit met de accessoires die jij handig vindt.
Een plissé hordeur, een keuken verlenger, een stabilisator, een mover, bagageluiken, zelfs een eigen ontwerp op de zijkant van de Shelter is mogelijk.

Handige rangeer hulp
Onder de Shelter kan, indien het handmatig manoeuvreren te zwaar word, een mover gemonteerd worden.
Met een druk op de knop rijdt de Shelter zichzelf op zijn plek.
Wij monteren die op een speciale manier zodat de bodem vrijheid gewaarborgd blijft. Met een speciaal ontwikkeld bevestigings systeem wordt de mover net onder de bodem geplaatst zodat er altijd wind onderdoor kan zodat vocht geen kans krijgt. Deze bevestiging is door de fabrikant van de movers goedgekeurd.

Servicecenter
In Boxtel hebben wij een uiterst modern servicecenter waar we alle Shelters onderhouden, van accessoires voorzien en in geval van pech repareren. Ook kun je hier altijd terecht voor technische vragen als je er zelf niet meer uitkomt.

Welkom in Boxtel bij Tenttrailercenter de Vouwwagenspecialist
In onze ruime showroom in Boxtel kun je op je gemak met een lekker kopje koffie alle Shelters en mogelijkheden bekijken.
Onze adviseurs kunnen je alle in en outs van de Shelter vertellen.
Een afspraak maken is niet nodig maar mag wel.

Wil je me een keer uitproberen? ik ben ook te huur. Ps, Als je 'm huurt ben je verkocht!
Technische specificaties

Naam: Kip Shelter Plus / Safari / Polar Blue
Merk: kip
Type: shelter plus
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2022
Modeljaar: 2023
Opbouwhoogte: 345 cm
Sta-hoogte: 198 cm
Totale lengte: 460 cm
Breedte: 185 cm
Totale hoogte: 215 cm
Gewicht: 620 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 750 kg
Laadvermogen: 130 kg
Slaapplaatsen: 2
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 200 x 170 cm

Techniek en veiligheid: 230 volt aansluiting
Disselafdekking
Jaeger stekker
Lader
Omvormer
Oplooprem
Schokbreker
Schokdempers
Keuken: afdekplaat spoelbak
Binnen/ buitenkeuken
Koelkast
Vriesvak
Exterieur/Interieur: Buitenlamp
Combicassettes
Disselbak
Hefdak
Rail met spots
Verwarming: Vloerverwarming

Vergelijkbare producten
Placeholder

Kip Shelter Plus / Outback

Standaarduitrusting: Verhoogd onderstel • Sidebars • Verzwaard chassis tot 1000 kg • Geblindeerde ramen • Bigfoot uitdraaisteunen &bull...

€ 26.500,00

Vestiging Boxtel

Populaire accessoires
Placeholder

Froli STAR

Froli STAR doos 60 stuks.

€ 144,00

Placeholder

Koppelingsslot Steady

Koppelingsslot Steady KS26 met SCM keurmerk.

€ 119,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison Pendant Single Pack.

€ 45,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison String Light 3 Pack.

€ 89,00

Stalling op maat voor je tenttrailer

Vertrouw je tenttrailer toe aan Tent Trailer Center Boxtel – ‘de Vouwwagenspecialist’. Wij stallen je wagen veilig en droog op onze eigen vestiging. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt. Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt. Zo is je tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie!


Financing Tent Trailer Dreams logo

Financieren

Wij zijn van mening dat een nieuwe tenttrailer (en fijne vakanties) voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom werken wij samen met Finanplaza BV. Finanplaza BV is een kredietbemiddelaar met wie we al jarenlang goede ervaringen hebben. Samen hebben een uniek Tent Trailer Dreams plan ontwikkeld, waarmee je een aankoop gedeeltelijk of volledig op een verantwoorde wijze kunt financieren. Gedurende de looptijd betaal je maandelijks een vast bedrag, tegen een scherp rentetarief. Welke tenttrailer je ook kiest, het betaalplan van Tent Trailer Dreams sluit altijd aan op je persoonlijke financiële behoefte. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden door onze adviseurs of bezoek de website van Finanplaza voor meer informatie.`


Collectieve verzekering via Tent Trailer Center

Je tenttrailer is jouw ‘thuis’ tijdens de vakantie. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een goede tenttrailer- of caravanverzekering beschermt deze vrijheid. Tent Trailer Center kiest voor een samenwerking met OHRA als het om verzekeren gaat. Met de OHRA Caravanverzekering – ook voor tenttrailers – regel je alles snel en eenvoudig, ook bij schade. Door onze intensieve samenwerking met OHRA kunnen wij je liefst 15% korting aanbieden op je tenttrailerverzekering. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden.

Verzeker jij je vouwwagen dan kies je voor:

  •  Hulpdienst dag en nacht bereikbaar
  •  Kosten voor vervangend kampeermiddel of noodreparatie inbegrepen
  •  Gratis vervoer van je vouwwagen bij schade
  •  Nieuwwaarderegeling
  •  Fietsdrager standaard meeverzekerd
  •  Ruime dekking voor schade in de winterstalling

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.