Tent Trailer Center Logo

Raclet Safari 2020 GL

De Raclet Safari gl met ruime boogvormige voortent met kuipgrondzeil en vernieuwde luifel met 2 zijwanden, verbeterde en vergroote ventilatie in de wagen-en voortent, grotere ramen, muskietengaas in de binnententen, luxe doorges...
Lees meer

€ 8.495,00 excl. accessoires

Op voorraad in Boxtel


Omschrijving

De Raclet Safari gl met ruime boogvormige voortent met kuipgrondzeil en vernieuwde luifel met 2 zijwanden, verbeterde en vergroote ventilatie in de wagen-en voortent, grotere ramen, muskietengaas in de binnententen, luxe doorgestikte matrashoezen, nieuw afspansysteem, geintegreerde stormbanden bevestiging inclusief stormbandenset, nieuwe moderne look. Te bezichtigen in onze showroom in Boxtel.

Technische specificaties

Naam: Raclet Safari 2020 GL
Merk: raclet
Type: safari
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2020
Modeljaar: 2020
Opbouwhoogte: 0 cm
Sta-hoogte: 0 cm
Totale lengte: 383 cm
Breedte: 150 cm
Totale hoogte: 0 cm
Gewicht: 425 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 650 kg
Laadvermogen: 225 kg
Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 2

Keuken: Keuken
Slaapcomfort: Lattenbodem
Exterieur/Interieur: Neuswiel
Voortent
Techniek en veiligheid: Reservewiel
Reservewiel-beugel

Populaire accessoires
Placeholder

Froli STAR

Froli STAR doos 60 stuks.

€ 135,00

Placeholder

Koppelingsslot Steady

Koppelingsslot Steady KS26 met SCM keurmerk.

€ 99,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison Pendant Single Pack.

€ 39,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison String Light 3 Pack.

€ 89,00

Stalling op maat voor je tenttrailer

Vertrouw je tenttrailer toe aan Tent Trailer Center Boxtel – ‘de Vouwwagenspecialist’. Wij stallen je wagen veilig en droog op onze eigen vestiging. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt. Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt. Zo is je tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie!


Financing Tent Trailer Dreams logo

Financieren

Wij zijn van mening dat een nieuwe tenttrailer (en fijne vakanties) voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom werken wij samen met Finanplaza BV. Finanplaza BV is een kredietbemiddelaar met wie we al jarenlang goede ervaringen hebben. Samen hebben een uniek Tent Trailer Dreams plan ontwikkeld, waarmee je een aankoop gedeeltelijk of volledig op een verantwoorde wijze kunt financieren. Gedurende de looptijd betaal je maandelijks een vast bedrag, tegen een scherp rentetarief. Welke tenttrailer je ook kiest, het betaalplan van Tent Trailer Dreams sluit altijd aan op je persoonlijke financiële behoefte. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden door onze adviseurs of bezoek de website van Finanplaza voor meer informatie.`


Collectieve verzekering via Tent Trailer Center

Je tenttrailer is jouw ‘thuis’ tijdens de vakantie. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een goede tenttrailer- of caravanverzekering beschermt deze vrijheid. Tent Trailer Center kiest voor een samenwerking met OHRA als het om verzekeren gaat. Met de OHRA Caravanverzekering – ook voor tenttrailers – regel je alles snel en eenvoudig, ook bij schade. Door onze intensieve samenwerking met OHRA kunnen wij je liefst 15% korting aanbieden op je tenttrailerverzekering. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden.

Verzeker jij je vouwwagen dan kies je voor:

  •  Hulpdienst dag en nacht bereikbaar
  •  Kosten voor vervangend kampeermiddel of noodreparatie inbegrepen
  •  Gratis vervoer van je vouwwagen bij schade
  •  Nieuwwaarderegeling
  •  Fietsdrager standaard meeverzekerd
  •  Ruime dekking voor schade in de winterstalling

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.