Tent Trailer Center Logo

(0)

Trigano Camplair S

De 2022 Trigano Camplair S is een compacte makkelijk op te zetten vouwwagen. Het wagendeel kan eenvoudig door één persoon open geklapt worden en heeft 2 ruime twee persoons bedden. Tussen de bedden is wagenbak met ...
Lees meer

€ 6.895,00 excl. accessoires

Vestiging Boxtel


Omschrijving

De 2022 Trigano Camplair S is een compacte makkelijk op te zetten vouwwagen. Het wagendeel kan eenvoudig door één persoon open geklapt worden en heeft 2 ruime twee persoons bedden. Tussen de bedden is wagenbak met links en rechts opbergvakken voor bagage met daar bovenop zitkussens. Bij een enkele overnachting staat de Camplair wagen in een handomdraai zelfstandig.

De voortent ziet er niet alleen modern uit maar heeft ook een lichtgewicht voortentframe wat gemakkelijk in elkaar te zetten is. Als de voortent aan de wagentent geritst is plaats je de voorboog in het voorwanddak en klik je de 3 dakstangen in de wagen. Aan de voorzijde zitten 3 stormbanden om de voortent strak en stabiel af te spannen.

Standaard :
- 4 slaapplaatsen uit te breiden tot 6
- AL-KO 650 kg as met oplooprem
- De wagenbak is licht grijs van kleur
- De Camplair is voorzien van extra dikke matrassen
- Bandenmaat 500-10 inch
- 13-polige Multicon West stekker
- Gegalvaniseerd onderstel met V-dissel
- 4 steunpoten
- Reserve wiel met houder en neuswiel

Technische specificaties

Naam: Trigano Camplair S
Merk: trigano
Type: camplair
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2023
Modeljaar: 2023
Opbouwhoogte: 0 cm
Sta-hoogte: 0 cm
Totale lengte: 310 cm
Breedte: 145 cm
Totale hoogte: 110 cm
Gewicht: 290 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 600 kg
Laadvermogen: 310 kg
Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 2
2-persoonsbed: 190 x 140 cm
2-persoonsbed: 190 x 140 cm

Techniek en veiligheid: Multicon west stekker
Oplooprem
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Exterieur/Interieur: Neuswiel
Stormbandenset
Voortent
Voorwand

Populaire accessoires
Placeholder

Froli STAR

Froli STAR doos 60 stuks.

€ 144,00

Placeholder

Koppelingsslot Steady

Koppelingsslot Steady KS26 met SCM keurmerk.

€ 119,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison Pendant Single Pack.

€ 45,00

Placeholder

Barebones Edison

Barebones Edison String Light 3 Pack.

€ 89,00

Stalling op maat voor je tenttrailer

Vertrouw je tenttrailer toe aan Tent Trailer Center Boxtel – ‘de Vouwwagenspecialist’. Wij stallen je wagen veilig en droog op onze eigen vestiging. Je kunt hem halen en brengen wanneer je maar wilt. Met het Plus pakket krijgt je tenttrailer elk jaar automatisch een standaard servicebeurt. Kies je voor het Excellent pakket, dan worden je tentdoek en tentframe ook nog eens jaarlijks geïnspecteerd. Bovendien krijgt de gesloten wagen een wasbeurt. Zo is je tenttrailer altijd klaar voor een zorgeloze en veilige vakantie!


Financing Tent Trailer Dreams logo

Financieren

Wij zijn van mening dat een nieuwe tenttrailer (en fijne vakanties) voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom werken wij samen met Finanplaza BV. Finanplaza BV is een kredietbemiddelaar met wie we al jarenlang goede ervaringen hebben. Samen hebben een uniek Tent Trailer Dreams plan ontwikkeld, waarmee je een aankoop gedeeltelijk of volledig op een verantwoorde wijze kunt financieren. Gedurende de looptijd betaal je maandelijks een vast bedrag, tegen een scherp rentetarief. Welke tenttrailer je ook kiest, het betaalplan van Tent Trailer Dreams sluit altijd aan op je persoonlijke financiële behoefte. Laat je vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden door onze adviseurs of bezoek de website van Finanplaza voor meer informatie.`


Collectieve verzekering via Tent Trailer Center

Je tenttrailer is jouw ‘thuis’ tijdens de vakantie. Het geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een goede tenttrailer- of caravanverzekering beschermt deze vrijheid. Tent Trailer Center kiest voor een samenwerking met OHRA als het om verzekeren gaat. Met de OHRA Caravanverzekering – ook voor tenttrailers – regel je alles snel en eenvoudig, ook bij schade. Door onze intensieve samenwerking met OHRA kunnen wij je liefst 15% korting aanbieden op je tenttrailerverzekering. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden.

Verzeker jij je vouwwagen dan kies je voor:

  •  Hulpdienst dag en nacht bereikbaar
  •  Kosten voor vervangend kampeermiddel of noodreparatie inbegrepen
  •  Gratis vervoer van je vouwwagen bij schade
  •  Nieuwwaarderegeling
  •  Fietsdrager standaard meeverzekerd
  •  Ruime dekking voor schade in de winterstalling

Stel hier je vraag

Hulp nodig?

Heb je een vraag of wil je direct contact met één van onze medewerkers? Stuur ons je vraag via het invulveld hiernaast, kijk bij de veelgestelde vragen of bel direct met onze klantenservice.